Cadeaubon

Ben je op zoek naar een leuk en origineel geschenk voor een verjaardag, voor de feestdagen, voor moederdag of voor een andere gelegenheid. Verwen je familie of vrienden dan met een cadeaubon voor een energetische massage. 

Geef een energetische massage cadeau

Je kan een van deze massages cadeau doen en betaalt gewoon het tarief voor de gekozen behandeling. Vervolgens krijg je een cadeaubon met vermelding van de behandeling waar de ontvanger recht op heeft. Deze persoon hoeft enkel nog een afspraak te maken en kan vervolgens genieten van jouw geschenk. Geef een bedrag cadeau

Een andere mogelijkheid is dat je een bedrag naar keuze cadeau geeft. Je betaalt het gewenste bedrag dat ik vervolgens op de bon vermeld. De ontvanger maakt een afspraak en kiest zelf welke behandeling zij wil.

Indien de gewenste behandeling duurder is dan het bedrag op de cadeaubon, dan kan de persoon het verschil zelf bij betalen en genieten van de behandeling naar keuze.

Wanneer de gekozen behandeling goedkoper is dan het bedrag op de cadeaubon, dan krijgt de persoon een tegoedbon met het verschil. Dit verreken ik tijdens een volgende sessie. Een cadeaubon kan niet terug ingeruild worden voor geld.